top of page

Togt 19 - Australiens Østkyst

Brisbane - Whitsundays - Great Barrier reef - Cairns 

På dette togt skal vi udforske Australien fra vandsiden. Vi skal sejle ud til hvide sandstrande og turkisblåt vand på Whitsundays, køre i firhjulstrækker på Fraser Island, besøge hyggelige Bundaberg og snorkle og dykke på farverige Great Barrier Reef med Manta Rays og skildpadder.  Vi kan også tage på ture ind i østkystens smukke nationalparker og opleve vandfald i nogen af verdens ældste regnskove. 

Kort sagt ligger planen ikke fast endnu, men Australiens østkyst er en stor bland-selv-slikbutik af unikke oplevelser både på land og til vands.
Det at vi besøger landet fra vandsiden giver en helt anden oplevelse end at f.eks. køre i bil eller flyve  Vi har vores sneglehus på ryggen og kan sejle lige, hvorhen vi vil, og vi kan besøge alle de gode snorkel og dykkerspots. 

 

Især jeg, Sophie, glæder mig til at komme tilbage til Australien. Jeg har nemlig både rejst og boet i Australien for 11 år siden. Her faldt jeg pladask for landets meget forskelligartede natur og ikke mindst de venlige og afslappede Australiere. Sidste gang jeg var der boede jeg på land og kunne ikke sådan uden videre kunne tage ud og udforske på vandet. Derfor glæder jeg mig til at opleve Australien fra vandsiden fra Hvalodeas trygge rammer. 

Alle stop og datoer er vejledende, da vi sejler efter vinden og vejret.

Påmønstring: 13. marts 2024 (Brisbane)
Afmønstring:   11. maj 2024 (Australiens østkyst)

Antal dage ca.: 60 dage
Sømil ca.: 1500 

4 ledige pladser

bottom of page