top of page

Togt 16 - Øhop Tonga

På kultur-eventyr i den ikke-franske del af Polynesien

Dette togt begynder på de eventyrlige polynesiske Tonga. Et ørige bestående af 171 øer, hvoraf kun 45 er beboede. Vi har talt med mange andre sejlere, der anbefaler at øhoppe blandt de smukke øer, dykke i undersøiske grotter og udforske land. 

I juni - november befinder opholder pukkelhvalerne sig i det varme vand ved Tonga for at parre sig og føde sine unger før turen 

atter går hjem mod Antarktis. De store hanner springer ud af vandet og synger hvalsang for at imponere hunnerne og for at få de andre hanner om at holde sig væk. Det er et ret imponerende syn. Vi ankommer lige midt i hvalsæsonen, og får forhåbentlig mulighed for at se de smukke dyr både under og over vand.

Men der er også meget andet at opleve på Tonga. Tonga er kendt for, at have bevaret meget af sin traditionelle polynesiske kultur, formentlig fordi de som den eneste Stillehavsø aldrig blev koloniseret. Derudover er Tonga unik, da den er det eneste Kongedømme tilbage i Polynesien. Her er vi sikre på, at få nogle interessante kulturelle oplevelser på land og smukke oplevelser under vand. 

Se eventuelt om du kan finde tv-serien “Nordkaperen i Sydhavet”. Her besøger Troels Kløvedal netop Tonga.

Alle stop og datoer er vejledende, da vi sejler efter vinden og vejret.

Påmønstring1. juli 2023 (Tonga)
Afmønstring:   30. august 2023 (Tonga)

Antal dage ca.: 61 dage
Sømil ca.: 500 

1 ledig plads

bottom of page