TOGT 12: Tuamotu - Tahiti - Moorea

Øhop på Tuamotu, Tahiti og Moorea

Togtet begynder på Tuamotu Atollerne, som er et sandt bounty paradis bestående af smukke ringformede koraløer. De blev dannet af vulkaner, der med tiden er sunket i havet, og tilbage er kun koralrevet, der omgav dem. Det efterlader smukke laguner i midten af ringrevet, hvor vi vil ligge for anker. Derfor vil der på dette togt være rig mulighed for snorkeling, dyk og strømdyk mm. Du kan eventuelt slå "Fakarava Sydpas" op. Derefter sejler vi til Tahiti, en smuk ø, der er Fransk Polynesiens hovedstad. Her skal vi tanke op på proviant og brændstof, hvorefter vi sætter kursen mod Moorea og  selskabsøerne. Øerne byder på flotte hikes, vaniljeplantager og en spændende Polynesisk kultur. 

På dette togt kommer vi både til at sejle om dagen og nogle få nattesejladser. De længste stræk bliver omkring 2-3 døgn. 

Det kan være at du skal flyve hjem fra en lille ø, og flybilletter fra Fransk Polynesien er desværre lidt bekostelige, da det jo er en lang rute. Vær derfor obs på, at du har luft i økonomien til disse billetter. Vi kan endnu ikke sige, hvor du skal afmønstre. 

Alle stop og datoer er vejledende, da vi sejler efter vinden, vejret - og Corona-situationen. 

 

Alle skal være færdigvaccinerede mod Covid-19.

Påmønstring: 12. september 2022 på Tuamotu
Afmønstring:   7. november 2022 på Tahiti

Antal dage ca.: 56 dage
Sømil ca.: mellem 500 og 1000

2 ledige pladser