TOGT 11: Marquesas og Tuamotu øhop

Øhop på Marquesas øerne og Tuamotu-atollerne

På dette togt er Hvalodea netop ankommet til Fransk Polynesien efter at have krydset Stillehavet. Derfor befinder vi os ved togtets start på Marquesas-øerne, en øgruppe, der består af 14 øer og en masse småøer. Nogle af dem vil vi besøge i løbet af togtet, men vi har ikke planlagt det nærmere endnu. Vi regner også med at besøge Tuamotu-atollerne, en masse øer bestående af ringformede koralrev. 

 

På dette togt er vi så heldige at have en familie ombord bestående af mor, far og en 10-årig pige, så vi ser gerne, at man synes, det er hyggeligt, at der er børn ombord. 

Fransk Polynesien er enhver langturssejlers store drøm, og naturen er helt unik - også under vandoverfladen. Derfor kommer vi til at sejle efter gode dyk og god snorkeling. Her er unikt dyreliv under vandet, og de frodige og stejle klippeøer er overvældende. Polynesien rummer spændende historie, tradition for smukke tatoveringer, dans og musik.

I skal flyve hjem fra Marquesas ø-gruppen, og flybilletter fra Fransk Polynesien er desværre lidt bekostelige, da det jo er en lang rute. Vær derfor obs på, at du har luft i økonomien til disse billetter.

Alle stop og datoer er vejledende, da vi sejler efter vinden, vejret - og Corona-situationen. 

 

Alle skal være færdigvaccinerede mod Covid-19 .

Påmønstring: 4. juli 2022 på Marquesas
Afmønstring:   29. august 2022 på Marquesas

Antal dage ca.: 57 dage
Sømil ca.: mellem 400 og 1000

0 ledige pladser